Over ons

KPNIBELGIUM VISIE

HET SYMPTOOM IS NOOIT HET ÉCHTE PROBLEEM

“Het wordt tijd dat we ìedereen, sporters en niet-sporters, de controle teruggeven over hun eigen gezondheid.” – kPNIBelgium

 

kPNIBelgium is het opleidingscentrum in België voor therapeuten, artsen en gezondheidsprofessionals die zich willen specialiseren in de nutritionele geneeskunde en klinische PNI.

 

Elke kPNI therapeut heeft als doel elke patiënt terug controle te geven over zijn of haar gezondheid, carrière en leven, door hen te behandelen volgens de multidisciplinaire wetenschap klinische PNI (Psycho-Neuro-Immunologie).

 

Samen met elke patiënt wordt bekeken welke mechanische, biochemische en sociale factoren de oorzaak zijn van de lichamelijke klachten. Deze klachten zijn in vele gevallen het symptoom van een dieperliggend probleem. Om dit op te lossen gebruik je als kPNI therapeut de gepaste behandeling met inzichten uit de osteopathie, neurologie, endocrinologie, psychologie en immunologie.

 

kPNIBelgium wordt geleid door Wouter Vanhuysse, Thomas D’havé en Koen De Witte die samen meer dan 40 jaar ervaring als zelfstandig therapeut combineren met erkende diploma’s in de kinesitherapie, osteopathie, NLP, acupunctuur, orthomoleculaire therapie en PNI, aangevuld met een team van experten in voeding- en bewegingsleer.

Thomas D'havé het symptoom is nooit het echte probleem kpni

CO-FOUNDERS KPNIBELGIUM

WOUTER_VANHUYSSE_BW

WOUTER VANHUYSSE

Co-Founder, Klinisch Psycho-Neuro-Immunoloog & Orthomoleculair Therapeut
KOEN_DE_WITTE_BW

KOEN DE WITTE

Co-Founder, Klinisch Psycho-Neuro-Immunoloog, Osteopaat & Acupuncturist
THOMAS_D’HAVÉ_BW-1

THOMAS D’HAVÉ

Co-Founder, O-PNI Osteo-Psycho-Neuro-Immunoloog & Football Consultant

BEKIJK AL ONZE OPLEIDINGEN VOOR JOU GEZONDHEIDSPROFESSIONALS ZOALS JOU