fbpx

Ann-Sophie Odeurs, huisarts

“Als arts krijg ik in mijn praktijk steeds meer te maken met vermoeidheidsklachten. Het labo brengt zeer vaak niets aan het licht, met teleurgestelde patiënten als resultaat, en ik als arts kan weinig doen met de kennis uit de klassieke geneeskunde.

Daarom ging ik op zoek naar een alternatieve benadering. kPNIbelgium leek me de juiste visie te hebben, en de opleiding die zij organiseren* -met heel praktische handvatten- bleek perfect te passen bij wat ik zocht!

Onder de inhoudelijk interessante inzichten die ik heb opgestoken, zitten verschillende zaken: de kennis over insulineresistentie, het gebruik van Manuka tandpasta met look, het algemene Mg en vitD-tekort (en de aanpak van laagdrempelig suppleren) en het gebruik van hypoxietherapie bij hielspoor.

Voor mezelf heb ik geleerd om langdurig zitten te vermijden, maar vooral mijn praktijk zelf gaat er beter van worden. De kPNI-aanpak leert me alerter te zijn bij klachten van patiënten, en verschillende inzichten te combineren om de juiste oplossing te vinden. Patiënten ga ik ook meer inzicht geven in het ziektebeeld en meer tijd maken om samen met hen het waarom te achterhalen en uit te leggen. Deep learning! Op termijn zie ik me als zelfs evolueren naar een praktijk waarin ik niet alleen genees, maar ook begeleid volgens de kPNI.”

Ann-Sophie Odeurs, huisarts

www.kpnibelgium.com/kpni-opleidingen-en-events

(* Wij organiseren de opleidingen samen met kennispartner Natura Foundation)

kPNIBelgium