Gratis Introductielezing kPNI

Introductielezing kPNI

Behandel je personen met lichamelijke klachten of begeleid je klanten om gezonder te worden of beter te presteren, maar weet je nog niet zeker welke en of de kPNI-opleidingen nuttig zijn voor jou?
Kom dan langs op onze gratis kPNI Introductielezing!

 

WAT?

Je krijgt een voorproefje van hoe je kPNI-inzichten praktisch kan inzetten om jouw klanten en patiënten te helpen door Thomas D’Havé, Wouter Vanhuysse of Koen De Witte van #teamkPNIBelgium. Je leert zo ook meteen de kPNI-opleidingen voor therapeuten en gezondheidsprofessionals kennen.

 

INHOUD?

De kPNI -klinische psycho-neuro-immunologie- is een vat vol wetenschappelijk onderbouwde inzichten uit biologie & evolutiegeneeskunde, biomedische wetenschappen, psychologie & gedragswetenschappen, epigenetica en voedingsleer. kPNI is vooral een manier om te achterhalen wat er aan de han

d is en hoe het lichaam als een geheel functioneert bij gezondheid en ziekte, en dan vooral bij chronische ziektes en letsels. Om daarna bij te sturen door middel van praktische interventies op maat van elke patiënt.

 

VOOR WIE?

Kinesitherapeuten, osteopaten, ergotherapeuten, huidspecialisten, artsen en chirurgen, bewegingscoaches, physical coaches, voedingscoaches en sportverzorgers, … die de kPNI-opleidingen willen leren kennen.

 

 

PRAKTISCHE INFO

 

Datum: woensdag 16 mei 2018
Locatie: Hotel Ariane, Slachthuisstraat 58, 8900 IEPER
Startuur: 18u30 – 21u45

 

Datum: dinsdag 29 mei 2018
Locatie: Praktijk Kinesis, Gerststraat 46, 2400 MOL
Startuur: 18u30 – 21u45

 

 

Onze kPNI Introductielezingen zijn gratis te volgen.
MAX 25 plaatsen –> wordt dit aantal overschreden dan voegen we je automatisch toe aan de wachtlijst.

 

 

Inschrijven:

Schrijf online in en reserveer meteen jouw plaats in deze opleiding.

U kan u zich ook aanmelden via mailtje naar info@kpnibelgium.com met vermelding van voor- en achternaam, adresgegevens en telefoonnummer.


Klik hier om in te schrijven.