fbpx

Over dit project

kPNI Belgium Ondernemerscongres 2020
1 oktober 2020, Gent

 

“Business success is analogue to the way energy is
delivered, absorbed, distributed and used.”
(Dr Leo Pruimboom)

 

It’s all about Energy – Decision Making in Business

Besluitvaardige hersenen volgens de principes van de PNI

 

 

Dit congres gaat over succes en energieverdeling. Volgens de psycho-neuro-immunologie is winst de consequentie van een efficiënte energetische flow. Wanneer dit goed begrepen wordt, kan succes zelfs worden voorspeld.

 

 

Download hier de PDF en inviteer uw teamleaden en netwerk:

PDF INVITATION ONDERNEMERSCONGRES

 

 

Is er een link tussen energie en succes?  Wij weten van wel.

 

De manier waarop energie wordt gegenereerd, verdeeld en verbruikt binnen een organisme is cruciaal. Dit geldt zowel op individueel als op bedrijfsniveau. Business gaat om pragmatisme; u komt op een pragmatisch congres waar praktijk boven theorie staat. Businesssucces staat gelijk
aan de capaciteit om op korte, middenlange en lange termijn een prognose te kunnen maken. Top besluiters ‘zien’ een crisis aankomen en induceren in hun bedrijf een atmosfeer die zorgt voor een strategie die de mogelijke crisis in een voordeel verandert. Hoe men dat leert is een
belangrijk deel van dit congres.

 

 

kPNI in Business

 

Volgens de klinische psycho-neuro-immunolgie (kPNI) is winst de consequentie van een efficiënte energetische flow. Wanneer dit goed begrepen wordt kan success zelfs worden voorspeld.

 

Een ding is zeker: om een bedrijf succesvol te runnen zijn gezonde en besluitvaardige hersenencruciaal. Onderzoek toonde aan dat ondernemende mensen letterlijk hun hersenen anders gebruiken. Nog interessanter is dat we dit proces kunnen beïnvloeden door training en leefstijlgeneeskunde.

 

Dr. Leo Pruimboom introduceert op een toegankelijke manier hoe de inzichten uit deze snelgroeiende wetenschap klinsche psycho-neuro-immunologie en het Intermittent Living concept  hand in hand gaan met een moderne bedrijfsstrategie. Hij vertaalt deze naar de praktijk via concrete voorbeelden. Er wordt dieper ingegaan op de meest recente inzichten op vlak van leefstijlgeneeskunde zoals slaap, voeding, beweging en stresstolerantie.

 

Wat ga je nog meer leren?

 

 • Hoe kan de introductie van acute, onaangename, maar onschadelijke stressprikkels zoals koude en hypoxie u beschermen tegen de chronische stress?
 • Welke Quick wins kan u inzetten om uw hersenen weer te laten domineren?
 • Wat is de neuro-anatomische verklaring van het buikgevoel en moeten we het volgen?
 • Hoe herkennen we een juiste beslissing?
 • Door welke fysiologische interventies kan u het vertrouwen bij onderhandelingen faciliteren
 • Ondernemen en sport: do’s and don’ts

 

 

“Om succesvol te worden, heb je besluitvaardige hersenen nodig.”

 

 

Voor wie?

 

Business is topsport. Dit congres richt zich uitsluitend op mensen die het maximum uit hun carriere willen halen door hun hersenen te laten domineren: bedrijfsleiders, managers, ondernemers, CEO’s, vrije beroepen en human resourcers.

 

U gaat naar huis met een koffer vol onmiddellijk toepasbare praktische handvaten uit de neuro-anatomische wetenschap die een grote impact zullen hebben op de productiviteit en energetische flowvan u en uw bedrijf.

 

Of samengevat:

Hoe meer juiste beslissingen je neemt, hoe gezonder jouw bedrijf.

 

1. Frontopolar cortex and decision-making efficiency: comparing brain activity of experts with different professional background during an exploration-exploitation task; Laureiro-Martinez; Front Human Neuroscience; 2014 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24478664
2. Improving innovative decision-making: Training-induced changes in fronto-parietal networks; Crespi; Brain Cogn; 2018 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30468942

 

 

Welke meerwaarde heeft dit congres voor uw praktijk?

Dr. Leo Pruimboom introduceert op een toegankelijke manier hoe de inzichten uit de snelgroeiende wetenschap klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI) hand in hand gaan met een modern bedrijfsstrategie, en vertaalt deze naar de praktijk. Vanzelfsprekend wordt er dieper ingegaan topics zoals slaap, voeding, beweging en stresstolerantie, maar ook meer verrassende thema’s komen aan bod:

 

 • Hoe kan de introductie van acute, onaangename, maar onschadelijke stressprikkels zoals koude en hypoxie u beschermen tegen de chronische stress?
 • Welke Quick wins kan u inzetten om uw hersenen weer te laten domineren?
 • Wat is de neuro-anatomische verklaring van het buikgevoel en moeten we het volgen?
 • Hoe kunnen we de juiste beslissing fysiologisch calibreren en herkennen?
 • Door welke fysiologische interventies kan u het vertrouwen bij onderhandelingen faciliteren?

 

Main speaker

Dr. Leo Pruimboom

Dr. Leo Pruimboom is de grondlegger van de klinische psycho-neuro-immunologie. Naast zijn onderzoek in de kPNI is hij wetenschappelijk directeur van Natura Foundation en hoofddocent van de opleidingen tot klinisch PNI therapeut in Europa. Hij is tevens auteur van 2 boeken: ‘Word Weer Mens, De Terugkeer Van Homo Sapiens’ en ‘The Multiple Faces Of The Human Immune System’.

 

Agenda

 

Elke sessie sluit af met een Q & A.

 

 

 

Praktisch

Donderdag 1 oktober 2020
8h30 – 18h
Ghelamco Arena, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent

 

 


Ticketformules

 • Bestel je ticket individueel, of maak gebruik van onze teamdeals: lees verder!
 • U kan kiezen tussen twee formules: SILVER of GOLD.
 • Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.
 • U kan de KMO Portefeuille inschakelen voor een bedrag vanaf 100 euro. Hiermee kan je 30% terugbetaald krijgen.

 

SILVER:

 • Alle didactische materiaal (pdf)
 • lunch aangeboden door kPNIBelgium en PNI Europe
 • netwerking met andere besluitvaardige ondernemers

GOLD:

 • Integrale beschuikbaarheid van de audio-opnames van de dag om alles nogmaals na te luisteren.
 • Het meest recente boek “Word weer mens. De Terugkeer van de Homo Sapiens” van dr Leo Pruimboom boordevol praktische recepten en toegankelijke kennis.
 • Een opvolgsessie bij uw vertrouwde kPNI-therapeut of een erkende kPNI-therapeut in de buurt om het congres na te bespreken en te individualiseren. De sessie kan ook worden ingezet voor persoonlijk kPNI-consult voor u of uw entourage.
 • Een unieke geplastificeerde mindmap over Business en besluitvorming.
 • Voor het congres wordt het hoofdstuk “PNI in Business: decision-making” toegezonden (3 daagse module uit de opleiding kPNI).

 

 

 


 

TEAM DEAL:

Kom met 5 ondernemers uit jouw praktijk of bedrijf, en kPNIBelgium/PNIEurope biedt iedereen uit jouw team een korting van 15%.

 • HOE? Selecteer via onderstaand inschrijvingsformulier ‘THERAPEUTENDEAL: >5 ondernemers’. Vul uw contactgegevens in en uw bedrijfsgegevens met BTW nummer voor de facturatie. Noteer vervolgens in het tekstveld onderaan:
  • Aantal personen van je team dat je aanbrengt
  • Voornaam, Familienaam en Emailadres van ELK teamlid (verplicht!)
 • Er wordt maar 1 factuur uitgeschreven t.a.v. de hoofdaanvrager.
 • U kan de KMO Portefeuille inschakelen voor een bedrag vanaf 100 euro. Hiermee kan je 30% terugbetaald krijgen.

 

 


Download hier de PDF en inviteer uw teamleaden en netwerk:

PDF INVITATION ONDERNEMERSCONGRES


NU INSCHRIJVEN

Reserveer je plek meteen:

 

Categorie
k-PNI opleidingen
kPNIBelgium