fbpx

kPNI examen

Schrijf in voor een examen 

 

Wanneer je van een cursus 80% of meer van de lessen gevolgd heeft, kan je inschrijven voor een examen. Het examen van iedere cursus bestaat uit 20 meerkeuzevragen en 1 casus. Wanneer je de examens Orthomoleculaire Voedingsleer, Orthomoleculaire Gezondheidsleer en Evolutionaire Gezondheidsleer met goed gevolg aflegt, mag je de titel ‘Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische PNI’ voeren.

 

U kunt voor elk van de modules orthomoleculaire voedingsleer, orthomoleculaire gezondheidsleer en evolutionaire gezondheidsleer apart examen afleggen. Ook bieden we de mogelijkheid om de examens van de drie cursussen in één examen af te leggen. Dit examen bevat 40 meerkeuzevragen en 2 casussen. Je kan je inschrijven voor het examen wanneer je ten minste 16 van de 20 lessen hebt bijgewoond. Wanneer je dit examen met goed gevolg aflegt, mag je de titel ‘Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische PNI’ voeren.

 

Via onderstaand formulier kan je inschrijven voor de examens volgend op de cursusmodule(s) van de kPNI opleidingen die je hebt gevolgd.

 

Locatie:
Stam, Godshuizenlaan 2, 9000 Gent .

 

Data:

Dinsdag 12 november 2019

Woensdag 11 maart 2020 (ALLERLAATSTE KANS!)

 

Timing:
Van 10.00 tot 12.00 uur voor één onderdeel en van 10.00 tot 12.30 uur voor het 3-in-1 examen.

 

Prijs:
€ 60 per examen of € 110 voor 2 examens of het 3-in-1 examen. (prijzen zijn vrijgesteld van BTW.)

 

Protocol
Op dit examen is het ‘Protocol Examens Cursussen versie jan-2018’ van toepassing.

 

Verloop inschrijving:
Nadat je onderstaand formulier verstuurt, krijg je van ons bij ontvangst een bevestiging en aanvraag tot betaling. Jouw betaling geldt als officiële bevestiging.

Heb je nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

 

 

INSCHRIJVEN

 

Toch nog vragen?

Twijfel je of je over voldoende kennis en ervaring beschikt om een cursus bij ons te kunnen volgen of heb je een specifieke vraag over onze opleidingen die op deze website niet beantwoord wordt? Neem dan hier contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

 

kPNIBelgium