fbpx

Lynn Gielis, Orthomoleculair voedingstherapeute

“Als therapeute met een voedings- en sportpraktijk heb ik een basisopleiding gevolgd bij het Nederlandse Ortho Linea. Om me verder bij te scholen was ik op zoek naar een opleiding die meer lifestyle advies, meer behandelprotocollen en een concretere, gestructureerde en vooral meer holistische visie bood. En dat heb ik nu gevonden bij kPNIBelgium.

Waarom ik zo graag in deze richting verder wil, is omdat multidisciplinair werken een belangrijk aspect in de medische wereld is. Een multidisciplinaire aanpak helpt de klant beter, wat ook volledig ondersteund wordt door de kpni.

Na mijn eerste cursusmodule (Orthomoleculaire gezondheidsleer) heb ik meteen zaken geleerd die mijn activiteiten -en vooral mijn klanten- nog meer ten goede gaan komen:

– ik weet nu hoe en waarom praktische zaken zoals beweegpauzes inlassen in mijn lezingen zo belangrijk is,
– hoe en waarom mijn advies aan klanten op te splitsen in voedingsadvies enerzijds en lifestyle-advies anderzijds,
– dat ik me ook niet schuldig moet voelen als de patiënt niet snel evolueert. Elke individu moet individueel behandeld worden, en daardoor moet je als therapeut soms durven de tijd te nemen of van richting te veranderen. Het is enorm belangrijk om de werkingsmechanismen (deep learning) duidelijk te communiceren naar klanten.”

Lynn Gielis, Orthomoleculair voedingstherapeute

www.kpnibelgium.com/kpni-opleidingen-en-events

kPNIBelgium